Susannadijk 67 3079VN Rotterdam

 • 3 kamers
 • 84 m²
 • Appartement
 • € 911,00
1 persoon is deze woning aan het bekijken

Omschrijving

LET OP i.v.m. de aangescherpte covid-19 regels worden de bezichtigingen met 1 kandidaat tegelijk uitgevoerd.

Goed onderhouden, ruim 3-kamer 55+ appartement met Loggia. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van een prachtig appartementencomplex. Uitstekende ligging vlakbij winkels en openbaar vervoer.

Gezamenlijke entree:
De representatieve afgesloten entree is voorzien van intercom, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis, lift, parkeergarage, fietsenbergingen en scootmobielplaatsen..

Appartement:
Royale entree met verzorgd toilet, meterkast en kast met CV-opstelling. Een ruime woonkamer met open keuken ca. 35m2 grens aan de loggia welke ook vanuit de ruime hoofdslaapkamer van ca. 14m2 te bereiken is.. Een ruime badkamer is voorzien van douchehoek en wastafel. In de binnen berging zit de wasmachine-aansluiting. Bij de woning hoort een vaste parkeerplaats welke zich bevindt, in de onderbouw of aan de zijkant van het appartementencomplex.

- Centrale Verwarming
- Woonoppervlakte ca. 70m2
- Bijbehorende parkeerplek

Om in aanmerking te komen voor deze woning, vragen wij een minimaal (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van € 42.000,- of voldoende (aantoonbaar) eigen vermogen. Dit complex is bedoeld voor 50 plussers, max. twee personen (volwassenen).

Het is een woning in de vrije sector. Bij deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

De voordelen van huren bij Vestia:
- Wij rekenen geen borg
- Lage administratiekosten van € 30,00
- Korte opzegtermijn van 1 maand

Wij kunnen deze woning aanbieden via meerdere kanalen. Nadat u uw interesse heeft getoond, kunt u een bevestigingsmail ontvangen. Deze mail zegt niets over de volgorde van toewijzing van de woning.

Kenmerken

 • Netto huurprijs:€ 911,00
 • Servicekosten:€ 51,21
 • Bruto huur:€ 962,21 per maand
 • Type woning:Appartement
 • Woonoppervlakte:84 m²
 • Aantal kamers:3
 • Slaapkamers:2

Contactformulier

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Indien er nog plekken vrij zijn, nemen wij contact met u op. Mocht dat niet zo zijn, dan plaatsen wij u op de reservelijst.

Wij attenderen u erop dat voor huren in de vrije sector het vereiste inkomen vanaf € 35.000,- bruto per jaar is. De exacte inkomenseis wordt in de woningadvertentie aangegeven.

Zoekprofiel

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod en laatste nieuws? Maak uw eigen zoekprofiel aan en geef uw woonwensen op. Zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, ontvangt u deze automatisch per email. U kunt het zoekprofiel altijd instellen en wijzigen.

Zoekprofiel inschrijven

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
vrije.sector@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam