Schieweg 151 A 3038AP Rotterdam

 • 5 kamers
 • 98 m²
 • Appartement
 • € 920,00
7 personen zijn deze woning aan het bekijken

Omschrijving

Goed onderhouden, zeer ruim 4-kamer appartement over 2 woonlagen aan drukke weg in Centrum met balkon. Het appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Er is geen lift aanwezig. Uitstekende ligging nabij het levendige centrum van Rotterdam en vlakbij winkels van Bergweg, Eudokiaplein, Zwart Janstraat en Centrum, openbaar vervoer, uitvalswegen, scholen, ziekenhuis en uitgaansgelegenheden.

Gezamenlijke entree:
De entree is voorzien van intercom, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis en bergingen.

Appartement:
Entree op de derde etage met toilet en meterkast. Via de hal komt u in de verrassend ruime en lichte woonkamer (20m2) en balkon. De gesloten keuken (5,46m2) is bereikbaar vanuit de hal. Via de binnentrap komt u op de etage waar de 3 slaapkamers en badkamer zijn, u bent dan op de vierde etage. De ruime hoofdslaapkamer (19m2), tweede (14m2) en derde slaapkamer (6,45m2) en 4e vertrek(4m2). De badkamer is voorzien van douchehoek en wastafel. Ook is op deze etage de kast met de CV opstelling en wasmachine-aansluiting.

De woning word opgeleverd per 16 juli 2019.

- Voorzien van dubbel glas
- Centrale Verwarming
- Woonoppervlakte ca. 96m2

Om in aanmerking te komen voor deze woning, vragen wij een minimaal (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van € 45.000 of voldoende (aantoonbaar) eigen vermogen.

Het is een woning in de vrije sector. Bij deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

De voordelen van huren bij Vestia:

- Wij rekenen geen borg
- Lage administratiekosten van € 30,-
- Korte opzegtermijn van 1 maand.

Wij kunnen deze woning aanbieden via meerdere kanalen. Nadat u uw interesse heeft getoond, kunt u een bevestigingsmail ontvangen. Deze mail zegt niets over de volgorde van toewijzing van de woning.

Kenmerken

 • Netto huurprijs:€ 920,00
 • Servicekosten:€ 8,76
 • Bruto huur:€ 928,76 per maand
 • Type woning:Appartement
 • Woonoppervlakte:98 m²
 • Aantal kamers:5
 • Slaapkamers:4

Contactformulier

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wij attenderen u erop dat voor huren in de vrije sector het vereiste inkomen vanaf € 35.000,- bruto per jaar is. De exacte inkomenseis wordt in de woningadvertentie aangegeven.

Zoekprofiel

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod en laatste nieuws? Maak uw eigen zoekprofiel aan en geef uw woonwensen op. Zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, ontvangt u deze automatisch per email. U kunt het zoekprofiel altijd instellen en wijzigen.

Zoekprofiel inschrijven

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
vrije.sector@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam