Putselaan 12 E 3074JA Rotterdam

 • 3 kamers
 • 133 m²
 • Appartement
 • € 1.025,00
3 personen zijn deze woning aan het bekijken

Omschrijving

Goed onderhouden, ruim 3-kamer appartement met balkon in het complex Poort van Parkstad. Het appartement bevindt zich op de zesde etage van een kleinschalig appartementencomplex. Uitstekende ligging nabij het levendige centrum van Rotterdam en vlakbij winkels, openbaar vervoer en uitgaansgelegenheden.

Gezamenlijke entree:
De representatieve entree is voorzien van intercom, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis, lift, parkeerplaats onder complex en bergingen.

Appartement:
Royale entree met verzorgd toilet, meterkast en kast met CV-opstelling. Via de hal kom je in de verrassend ruime woonkamer. De open keuken en het balkon zijn bereikbaar vanuit de woonkamer. Daarnaast de ruime hoofdslaapkamer en tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van douchehoek, wastafel en wasmachine-aansluiting. De parkeergarage bevindt zich in de onderbouw van het appartementencomplex.

- Geheel voorzien van dubbel glas
- Centrale Verwarming
- 2 Slaapkamers
- Woonoppervlakte ca. 133m2

Om in aanmerking te komen voor deze woning, vragen wij een minimaal (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van € 49.500,- of voldoende (aantoonbaar) eigen vermogen.

Het is een woning in de vrije sector. Bij deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

De voordelen van huren bij Vestia:

- Wij rekenen geen borg
- Lage administratiekosten van € 100,-
- Korte opzegtermijn van 1 maandag

Wij kunnen deze woning aanbieden via meerdere kanalen. Nadat u uw interesse heeft getoond, kunt u een bevestigingsmail ontvangen. Deze mail zegt niets over de volgorde van toewijzing van de woning.

Heeft u interesse in een woning van Vestia? Vul onderstaand contactformulier in.
Wij nemen vervolgens contact met u op om uw mogelijkheden en wensen te bespreken

Kenmerken

 • Netto huurprijs:€ 1.025,00
 • Servicekosten:€ 40,00
 • Bruto huur:€ 1.065,00 per maand
 • Type woning:Appartement
 • Woonoppervlakte:133 m²
 • Aantal kamers:3
 • Slaapkamers:2

Contactformulier

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Indien er nog plekken vrij zijn, nemen wij contact met u op. Mocht dat niet zo zijn, dan plaatsen wij u op de reservelijst.

Wij attenderen u erop dat voor huren in de vrije sector het vereiste inkomen vanaf € 35.000,- bruto per jaar is. De exacte inkomenseis wordt in de woningadvertentie aangegeven.

Zoekprofiel

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod en laatste nieuws? Maak uw eigen zoekprofiel aan en geef uw woonwensen op. Zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, ontvangt u deze automatisch per email. U kunt het zoekprofiel altijd instellen en wijzigen.

Zoekprofiel inschrijven

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
vrije.sector@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam