Laan op Zuid 723 3072DB Rotterdam

 • 3 kamers
 • 77 m²
 • Appartement
 • € 1.095,00
1 persoon is deze woning aan het bekijken

Omschrijving

3-kamer appartement met balkon in complex Zuiderspoor. Het appartement bevindt zich op de derde etage van het appartementencomplex. Uitstekende ligging aan de levendige Laan op Zuid. In de buurt vindt men de winkelstraat op de Vuurplaat. Dichtbij trams en metro, zit u met 5 minuten in de stad. De woning beschikt over 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken. De badkamer is vrij ruim van opzet en is voorzien van een douchehoek

Gezamenlijke entree:
De representatieve entree is voorzien van intercom, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis, lift, parkeerplaats onder complex en bergingen.

Appartement:
Entree met verzorgd toilet, meterkast en kast met stadsverwarming. Via de hal kom je in de woonkamer. De open keuken en het balkon zijn bereikbaar vanuit de woonkamer. Daarnaast de hoofdslaapkamer en tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van douchehoek, wastafel. De parkeergarage bevindt zich in de onderbouw van het appartementencomplex.

- Geheel voorzien van dubbel glas
- Stadsverwarming
- Woonoppervlakte ca.77m2
- Parkeerplaats verplicht af te nemen €108 per maand

Om in aanmerking te komen voor deze woning, vragen wij (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van € 56.000,-

Het is een woning in de vrije sector. Bij deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

De voordelen van huren bij Vestia:

- Wij rekenen geen borg
- Lage administratiekosten van € 30,-
- Korte opzegtermijn van 1 maand

Deze woning wordt via verschillende kanalen aangeboden, en direct verhuurd aan de kandidaat die aan de juiste voorwaarden voldoet.

Heeft u interesse in een woning van Vestia? Vul onderstaand contactformulier in.

Wij nemen vervolgens contact met u op om uw mogelijkheden en wensen te bespreken

Kenmerken

 • Netto huurprijs:€ 1.095,00
 • Servicekosten:€ 42,63
 • Bruto huur:€ 1.137,63 per maand
 • Type woning:Appartement
 • Woonoppervlakte:77 m²
 • Aantal kamers:3
 • Slaapkamers:2

Contactformulier

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Indien er nog plekken vrij zijn, nemen wij contact met u op. Mocht dat niet zo zijn, dan plaatsen wij u op de reservelijst.

Wij attenderen u erop dat voor huren in de vrije sector het vereiste inkomen vanaf € 35.000,- bruto per jaar is. De exacte inkomenseis wordt in de woningadvertentie aangegeven.

Zoekprofiel

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod en laatste nieuws? Maak uw eigen zoekprofiel aan en geef uw woonwensen op. Zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, ontvangt u deze automatisch per email. U kunt het zoekprofiel altijd instellen en wijzigen.

Zoekprofiel inschrijven

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
vrije.sector@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam