Jan Evertsenplaats 54 3012HR Rotterdam

 • 2 kamers
 • 58 m²
 • Appartement
 • € 925,00
2 personen zijn deze woning aan het bekijken

Omschrijving


LET OP i.v.m. de aangescherpte covid-19 regels worden er geen bezichtigingen meer uitgevoerd tot na 19 januari 2021.

Appartementen Jan Evertsenplaats:
Midden in het centrum van Rotterdam staan twee monumentale woongebouwen 'De Jan Evertsenplaats', op steenworp van de Lijnbaan, schouwburgplein en Rotterdam Centraal Station. De gebouwen stammen uit 1958 en zijn onlangs gerenoveerd. Momenteel zijn er twaalf 3 kamer appartementen te huur op de zeer populaire locatie. Wij selecteren uit de eerste reacties de kandidaten die voldoen aan de voorwaarden. wees er dus snel bij en reageer via het contactformulier.

Over de Jan Evertsenplaats:
De Jan Evertsenplaats bestaat uit twee woongebouwen met 208 woningen en 11 winkelruimtes. De woongebouwen bestaan uit 2 kamer- 3 kamer- en 4 kamer appartementen. De appartementen op de bovenste etages bieden een spectaculair uitzicht over de stad. De gebouwen zijn onlangs gerenoveerd en de woningen zijn dan ook voorzien van dubbel glas. Op het dak van de gebouwen zijn zonnepanelen geïnstalleerd de stroom die deze opwekken zullen gebruikt gaan worden voor de centrale ruimtes waardoor op termijn ook de servicekosten zullen dalen. Ook de centrale ruimtes worden gerenoveerd, deze zullen in het laatste kwartaal van 2020 klaar zijn. Als de volledige renovatie is afgerond krijgen de woongebouwen energielabel A.

Ons Aanbod:
Let op! Dit huisnummer dient slechts als voorbeeld.
Op dit moment zijn alleen nog een 3 kamer appartement en een 4 kamer appartement beschikbaar.

De 3-kamer appartementen hebben een oppervlakte van 65m2 tot 72 m2 en een huurprijs van € 1109 tot € 1140
De 4-kamer appartementen hebben een oppervlakte van 80m2 tot 100m2 en een huurprijs van € 1152 tot € 1214

Op onze website https://huuraanbod.vestia.nl/ kunt u zien welke woningen direct beschikbaar zijn.
Alle appartementen hebben een ruim balkon. U kunt niet op 1 specifieke woning reageren. Wanneer u geselecteerd wordt voor een appartement kunt u uw voorkeuren bespreken met de verhuurmakelaar. De woningen zijn voorzien van laminaat.

Indeling:
De 3 kamer appartementen hebben een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een gesloten keuken, een badkamer en een apart toilet. Zoals gebruikelijk bij woningen gebouwd in de jaren 50 hebben ook deze appartementen een karakteristieke kleine keuken en badkamer. De keukens zijn recent vervangen en zijn voorzien van een combimagnetron, wasemkap en keramische kookplaat . Ook de badkamer en het toilet zijn volledig gerenoveerd. De badkamer is voorzien van een douche met thermosstaatkraan, wastafel en een spiegel met planchet. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Alle appartementen hebben een ruim balkon. Bij elk appartement hoort een privé berging die zich onderin het complex bevindt.

Parkeren:
Via de website van de gemeente Rotterdam kunt u een vergunning aanvragen Bezoekers kunnen tegen betaling op straat parkeren of in de nabij gelegen parkeergarage Schouwburgplein.

Voorwaarden:
Om in aanmerking te komen voor een van deze appartementen dient u over een bruto jaarinkomen te beschikken van minimaal €51.000, - (alleen of gezamenlijk).

Reageren
Wilt u kans maken op een van de appartementen van de Jan Evertsenplaats? Vul dan het contactformulier in. Wij selecteren uit de eerste reacties de kandidaten die voldoen aan de voorwaarden. Wees er dus snel bij. Als u geselecteerd bent neemt de verhuurmakelaar contact met u op. Vanwege de corona maatregelingen zijn onze mogelijkheden beperkter dan normaal en zal de verhuurmakelaar de afspraak bepalen.

Het is een woning in de vrije sector. Bij deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

De voordelen van huren bij Vestia:

- Wij rekenen geen borg
- Lage administratiekosten van €30,-
- Korte opzegtermijn van 1 maand

Wij kunnen deze woning aanbieden via meerdere kanalen. Nadat u uw interesse heeft getoond, kunt u een bevestigingsmail ontvangen. Deze mail zegt niets over de volgorde van toewijzing van de woning.

Kenmerken

 • Netto huurprijs:€ 925,00
 • Servicekosten:€ 40,86
 • Bruto huur:€ 965,86 per maand
 • Type woning:Appartement
 • Woonoppervlakte:58 m²
 • Aantal kamers:2
 • Slaapkamers:1

Contactformulier

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Indien er nog plekken vrij zijn, nemen wij contact met u op. Mocht dat niet zo zijn, dan plaatsen wij u op de reservelijst.

Wij attenderen u erop dat voor huren in de vrije sector het vereiste inkomen vanaf € 35.000,- bruto per jaar is. De exacte inkomenseis wordt in de woningadvertentie aangegeven.

Zoekprofiel

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod en laatste nieuws? Maak uw eigen zoekprofiel aan en geef uw woonwensen op. Zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, ontvangt u deze automatisch per email. U kunt het zoekprofiel altijd instellen en wijzigen.

Zoekprofiel inschrijven

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
vrije.sector@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam