Bornerveld 134 3085RJ Rotterdam

 • 3 kamers
 • 85 m²
 • Appartement
 • € 911,00
3 personen zijn deze woning aan het bekijken

Omschrijving

Leuke 3-kamer woning met ruim balkon De woning heeft een eigen parkeerplek aan de achterzijde van de flat. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en dichtbij uitvalswegen. Winkels, scholen en weekmarkt zijn op loopafstand. Er is een inpandige berging en een algemene fietsenberging op de begane grond.

Gezamenlijke entree:
De entree is voorzien van intercom, brievenbussen, toegang tot het trappenhuis, de fietsenberging is vanaf buitenzijde bereikbaar.

Appartement:
De ruime entree biedt toegang tot het toilet met fonteintje, meterkast, badkamer, beide slaapkamers en de woonkamer. De woonkamer (ca. 40m2) staat in open verbinding met de keuken die als het ware zit ingesloten tussen twee delen van de woonkamer. De woonkamer staat met een schuifpui in verbinding met het balkon. Ook de grote slaapkamer (ca. 13m2) staat is gelegen aan het balkon. De badkamer (ca. 6m2) is voorzien van douchehoek en wastafel. Daarnaast beschikt de woning over een tweede slaapkamer (ca. 9m2) en een ruime inpandige berging waar de opstelling is voor de wasmachine en droger.

- Totale woonoppervlakte ca. 82m2
- Bouwjaar 2010
- gelegen op de 2e verdieping
- Stadsverwarming

Om in aanmerking te komen voor deze woning, vragen wij een minimaal (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van €40.000,- of voldoende (aantoonbaar) eigen vermogen.

Voor de indeling van het appartement verwijzen wij u naar de plattegrond.

Het is een woning in de vrije sector. Bij deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

De voordelen van huren bij Vestia:
- Wij rekenen geen borg
- Lage administratiekosten van €30,-
- Korte opzegtermijn van 1 maand

Wij kunnen deze woning aanbieden via meerdere kanalen. Nadat u uw interesse heeft getoond, kunt u een bevestigingsmail ontvangen. Deze mail zegt niets over de volgorde van toewijzing van de woning.

Kenmerken

 • Netto huurprijs:€ 911,00
 • Servicekosten:€ 40,02
 • Bruto huur:€ 951,02 per maand
 • Type woning:Appartement
 • Woonoppervlakte:85 m²
 • Aantal kamers:3
 • Slaapkamers:2

Contactformulier

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wij attenderen u erop dat voor huren in de vrije sector het vereiste inkomen vanaf € 35.000,- bruto per jaar is. De exacte inkomenseis wordt in de woningadvertentie aangegeven.

Zoekprofiel

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod en laatste nieuws? Maak uw eigen zoekprofiel aan en geef uw woonwensen op. Zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, ontvangt u deze automatisch per email. U kunt het zoekprofiel altijd instellen en wijzigen.

Zoekprofiel inschrijven

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
vrije.sector@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam