Briggemandreef 236 3235DZ Rockanje

 • 3 kamers
 • 70 m²
 • Appartement
 • € 950,90
6 personen zijn deze woning aan het bekijken

Omschrijving

Gezellig en modern 3-kamer appartement , bestemd voor max 2 personen, met zonnig balkon in het complex Stuifakkers in het centrum van Rockanje. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Uitstekende ligging nabij het leuke centrum Rockanje, vlakbij winkels, openbaar vervoer en diverse zorgvoorzieningen.

Indeling
Gezamenlijke entree: De representatieve entree is voorzien van intercom, brievenbussen, toegang tot het restaurant en de diverse recreatieve ruimtes, lift, en parkeergarage en algemene fietsenberging. Appartement: Entree met verzorgd toilet en meterkast.. Via de hal kom je in de lichte woonkamer. Naast de woonkamer licht de hoofdslaapkamer. De open keuken en het balkon zijn bereikbaar vanuit de woonkamer. Verder treft u een 2e slaapkamer. De badkamer is voorzien van douchehoek, wastafel en tweede toilet. In de binnen berging treft u de wasmachine-aansluiting. Bij deze woning hoort een prive parkeerplek op de parkeerplaats van het appartementencomplex. Voor de indeling van het appartement verwijzen we u naar de plattegrond. (gespiegeld)

Oppervlaktes
Woonkamer en open keuken 26m2 Slaapkamer , 15 m2 Slaapkamer 6 m2 Badkamer 6 m2 Berging 3 m2

- Bestemd voor 55+
- Maximaal 2 personen
- Voorzien van dubbel glas
- Vloerverwarming
- Woonoppervlakte ca. 70m2
- Bijbehorende parkeerplek verplichte afnamen is in de huurprijs opgenomen.
- Servicekosten zijn incl. voorschot warmte

Om in aanmerking te komen voor deze woning, vragen wij een minimaal (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van € 48.000,- of voldoende (aantoonbaar) eigen vermogen. Het is een woning in de vrije sector. Bij deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

De voordelen van huren bij Vestia:
- Wij rekenen geen borg
- Lage administratiekosten van € 30,-
- Korte opzegtermijn van 1 maand

Wij kunnen deze woning aanbieden via meerdere kanalen.
Nadat u uw interesse heeft getoond, kunt u een bevestigingsmail ontvangen.
Deze mail zegt niets over de volgorde van toewijzing van de woning.

Kenmerken

 • Netto huurprijs:€ 950,90
 • Servicekosten:€ 112,81
 • Bruto huur:€ 1.063,71 per maand
 • Type woning:Appartement
 • Woonoppervlakte:70 m²
 • Aantal kamers:3
 • Slaapkamers:2

Contactformulier

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Indien er nog plekken vrij zijn, nemen wij contact met u op. Mocht dat niet zo zijn, dan plaatsen wij u op de reservelijst.

Wij attenderen u erop dat voor huren in de vrije sector het vereiste inkomen vanaf € 35.000,- bruto per jaar is. De exacte inkomenseis wordt in de woningadvertentie aangegeven.

Zoekprofiel

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod en laatste nieuws? Maak uw eigen zoekprofiel aan en geef uw woonwensen op. Zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, ontvangt u deze automatisch per email. U kunt het zoekprofiel altijd instellen en wijzigen.

Zoekprofiel inschrijven

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
vrije.sector@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam