Wilhelminastraat 66 2935XW Ouderkerk aan den IJssel

 • 3 kamers
 • 88 m²
 • Appartement
 • € 800,00
2 personen zijn deze woning aan het bekijken

Omschrijving

LET OP i.v.m. de aangescherpte covid-19 regels worden er geen bezichtigingen meer uitgevoerd tot na 19 januari 2021.

55 plus!!!!!!!! appartement in kleinschalig complex!

In een rustige landelijke omgeving in het Groene Hart ligt Ouderkerk ad IJssel. Een dorp met een leuke kern met diverse winkels.. Het ligt dichtbij het Loetbos waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Wat trouwens in de hele Krimpenerwaard een verademing is met goed aangelegde fietspaden en een landelijk karakter. Hier gaat het leven er nog gemoedelijk aan toe.

Gezamenlijk entree:
De entree is voorzien van intercom, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis.

Appartement:
Via de voordeur komt u in de zeer ruime hal met deur naar toilet met fonteintje, deur naar inpandige berging met WTW en wasmachineaansluiting. Deur naar de grote badkamer met douche, aansluiting voor 2e toilet, wastafel compleet. Deur naar de ruime woonkamer met 2 grote lichte ramen, open keuken met 4 onderkasten en 2 bovenkasten. Via de woonkamer komt u in de slaapkamer met balkon. Via de hal komt u in de 2e slaapkamer die ook weer toegang heeft naar de badkamer.

- Bestemd voor 55+
- Centrale verwarming
- Dubbele beglazing

Om in aanmerking te komen voor deze woning, vragen wij een minimaal (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van € 36.000,- of voldoende (aantoonbaar) eigen vermogen.

Het is een woning in de vrije sector. Bij deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

De voordelen van huren bij Vestia:

- Wij rekenen geen borg
- Lage administratiekosten van € 30,-
- Korte opzegtermijn van 1 maand

Wij kunnen deze woning aanbieden via meerdere kanalen. Nadat u uw interesse heeft getoond, kunt u een bevestigingsmail ontvangen. Deze mail zegt niets over de volgorde van toewijzing van de woning.

Kenmerken

 • Netto huurprijs:€ 800,00
 • Servicekosten:€ 39,29
 • Bruto huur:€ 839,29 per maand
 • Type woning:Appartement
 • Woonoppervlakte:88 m²
 • Aantal kamers:3
 • Slaapkamers:2

Contactformulier

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Indien er nog plekken vrij zijn, nemen wij contact met u op. Mocht dat niet zo zijn, dan plaatsen wij u op de reservelijst.

Wij attenderen u erop dat voor huren in de vrije sector het vereiste inkomen vanaf € 35.000,- bruto per jaar is. De exacte inkomenseis wordt in de woningadvertentie aangegeven.

Zoekprofiel

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod en laatste nieuws? Maak uw eigen zoekprofiel aan en geef uw woonwensen op. Zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, ontvangt u deze automatisch per email. U kunt het zoekprofiel altijd instellen en wijzigen.

Zoekprofiel inschrijven

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
vrije.sector@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam