Willem Marisrade 140 B 2908CG Capelle aan den IJssel

 • 3 kamers
 • 90 m²
 • Appartement
 • € 825,00

Omschrijving

Nieuw gerealiseerd in een bestaand complex, ruim 3-kamer appartement met balkon. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een modern appartementencomplex. Uitstekende ligging nabij het shoppingcenter Picassopassage en treinstation Schollevaar. Op 5 minuten van winkelcentrum Alexandrium en snelweg A20. Golfbaan en recreatiegebied Hitland op fietsafstand.

Gezamenlijke entree:
De representatieve entree is voorzien van intercom, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis, lift, parkeergarage en bergingen.

Appartement:
Royale entree met verzorgd toilet, meterkast en kast met wasmachine-opstelling. Via de hal kom je in de verrassend ruime woonkamer. De open keuken en het balkon zijn bereikbaar vanuit de woonkamer. De ruime hoofdslaapkamer en tweede slaapkamer zijn bereikbaar vanuit de hal. De badkamer is voorzien van douchehoek en wastafel. De parkeergarage bevindt zich in de onderbouw van het appartementencomplex. Buiten kun je gratis parkeren.

- Voorrang voor 55+
- Voorzien van dubbel glas
- Stadsverwarming
- Woonoppervlakte ca. 90 m2
- Bijbehorende parkeerplek bedraagt € 30,07 per maand (indien beschikbaar)
- Huurprijs € 825,- per maand inclusief berging
- Servicekosten ca. € 65,- per maand

Om in aanmerking te komen voor deze woning, vragen wij een minimaal (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van € 37.500.
Het is een woning in de vrije sector. Bij deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

De voordelen van huren bij Vestia:

- Wij rekenen geen borg
- Lage administratiekosten van € 30,-
- Korte opzegtermijn van 1 maand

Heeft u interesse in deze woningen? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij zetten u dan op de interesselijst. Op dit moment kunnen de woningen nog niet bezichtigd worden. Wij zullen voor de verhuurdatum een voorbeeld woning open voor bezichtiging, staat u op de interesselijst dan ontvangt u hierover bericht.   

Aan deze advertentietekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

 • Netto huurprijs:€ 825,00
 • Servicekosten:€ 65,00
 • Bruto huur:€ 890,00 per maand
 • Type woning:Appartement
 • Woonoppervlakte:90 m²
 • Energielabel:A
 • Aantal kamers:3
 • Administratiekosten:30

Contactformulier

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wij attenderen u erop dat voor huren in de vrije sector het vereiste inkomen vanaf € 35.000,- bruto per jaar is. De exacte inkomenseis wordt in de woningadvertentie aangegeven.

Zoekprofiel

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod en laatste nieuws? Maak uw eigen zoekprofiel aan en geef uw woonwensen op. Zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, ontvangt u deze automatisch per email. U kunt het zoekprofiel altijd instellen en wijzigen.

Zoekprofiel inschrijven

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
vrije.sector@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam