Cederhout 1 2994HC Barendrecht

 • 4 kamers
 • 136 m²
 • Geschakeld
 • € 1.200,00
4 personen zijn deze woning aan het bekijken

Omschrijving

Ruime eengezinswoning gelegen in een rustige buurt in de wijk Vrijenburg West. Uitstekende ligging ten opzichte van snelwegen, openbaar vervoer, winkels en scholen. De woning beschikt over drie slaapkamers, extra kamer op zolder, een ruime woonkamer en een open keuken.

Begane grond:
De entree is voorzien van een toilet met een fonteintje en meterkast en de trapopgang naar de bovengelegen verdiepingen. De tuingerichte woonkamer (ca. 33 m2) biedt toegang tot de open keuken ca. 6,5 m2.
De keuken heeft zicht op de straat zijde. De besloten tuin (ca. 9 meter diep) is netjes aangelegd en voorzien van een vrijstaande berging.

Eerste verdieping:
Op de eerste etage geeft de overloop toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer (ca. 15,4m2) en tweede slaapkamer (8,18 m2) zijn gelegen aan de tuin kant van de woning. De derde (8,32 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning. De geheel betegelde badkamer (ca. 4,7m2) is uitgerust met een douche en wastafel en tweede toilet. De ruime, lichte zolder (ca 24m2) geeft mogelijkheden tot het creëren van meerdere ruimtes.

Plattegrond is gespiegeld en kan iets afwijken van de werkelijkheid.

- De woning is voorzien van dubbel glas
- Centrale Verwarming
- Woonoppervlakte ca. 105m2

Om in aanmerking te komen voor deze woning, vragen wij een minimaal (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van € 55.000,- of voldoende (aantoonbaar) eigen vermogen.

Het is een woning in de vrije sector. Bij deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

De voordelen van huren bij Vestia:

- Wij rekenen geen borg
- Lage administratiekosten van € 30,-
- Korte opzegtermijn van 1 maand

Wij kunnen deze woning aanbieden via meerdere kanalen. Nadat u uw interesse heeft getoond, kunt u een bevestigingsmail ontvangen. Deze mail zegt niets over de volgorde van toewijzing van de woning.

Kenmerken

 • Netto huurprijs:€ 1.200,00
 • Servicekosten:€ 11,25
 • Bruto huur:€ 1.211,25 per maand
 • Type woning:Geschakeld
 • Woonoppervlakte:136 m²
 • Aantal kamers:4
 • Slaapkamers:3

Contactformulier

Er is reeds een optie op deze woning. Helaas kunt u dus niet meer reageren.

Wilt u weten of wij ander aanbod binnen uw zoekprofiel hebben? Neem dan telefonisch contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Zoekprofiel

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod en laatste nieuws? Maak uw eigen zoekprofiel aan en geef uw woonwensen op. Zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, ontvangt u deze automatisch per email. U kunt het zoekprofiel altijd instellen en wijzigen.

Zoekprofiel inschrijven

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
vrije.sector@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam