Burgemeester Brokxlaan 1906 a 5041SJ Tilburg

  • 406 m²
  • Winkelruimte
  • € 125,00 per m2 per jaar ex BTW

Omschrijving

Algemene omschrijving
Op deze toplocatie zijn nog maar twee winkelruimten te huur! Maak daarom op korte termijn een vrijblijvende afspraak met de makelaar. Want u wilt toch ook ondernemen op een drukke centrumlocatie? Dat is de Spoorzone in het centrum van Tilburg, pal naast het NS-station.
 
Deze commerciële bedrijfsruimten zijn onderdeel van het grote wooncomplex Twee! met in totaal 3.533 m2 commerciële bedrijfsruimte, 184 appartementen en 330 eigen parkeerplaatsen. Twee! staat op een locatie waar veel bewoners van de stad hun dagelijkse boodschappen doen. Door de uitstekende parkeergelegenheid en het grote aantal passanten gedurende de gehele dag is dit een kansrijke plek voor ondernemers.
 
Burgemeester Brokxlaan 1906a
Is etalageruimte belangrijk voor u? Deze winkel op de hoek van de Burgemeester Brokxlaan en de Jan Heijnsstraat heeft etalageruimte aan zowel de voor- als zijkant van het pand. De winkel is 406 m2 groot en heeft een nooduitgang aan de achterzijde.
 
Omgeving/wijkinformatie  
Deze bedrijfsruimten staan in Spoorzone 013: een ontwikkelgebied in het hart van Tilburg naast het Centraal Station. Het ligt tussen de Ringbanen West en Oost en wordt gemarkeerd door de woontoren Westpoint en het hoofdkantoor van Interpolis. Het is een broedplaats voor kennis en innovatie met onderwijs, ondernemers en particulieren. In combinatie met ruimte voor wonen, werken en uitgaan. Hier krijgen evenementen, ondernemerschap en vernieuwing de ruimte.
 
Meer lezen over Spoorzone 013?
www.spoorzone013.nl
 
Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van deze locatie is uitstekend. Via de A58, A65, A261 en diverse N-wegen. Tilburg heeft drie treinstations. Deze locatie bevindt zich op steenworp van het grootste station van de stad. Naast de gewone busdienstregeling rijden er nachtbussen.
 
Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de units casco op.
 
Branchering
Fit for Free, Kruidvat, Big Bazar en een kapper zijn ook in Twee! gevestigd. Aan de overzijde is een groot winkelcentrum met onder meer een Albert Heijn XL, C&A, Blokker en Miss Etam.
 

Kenmerken

  • Netto huurprijs:€ 125,00 per m2 per jaar ex BTW
  • Type:Winkelruimte
  • Oppervlakte:406 m²

Contactformulier

Heeft u interesse in deze bedrijfsruimte, wilt u de ruimte bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
bedrijfshuisvesting@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam