Zuidlarenstraat 57 2545VP 's-Gravenhage

  • 50 m²
  • Kantoorruimte
  • € 113,00 per m2 per jaar ex BTW
1 persoon is deze bedrijfsruimte aan het bekijken

Omschrijving

Omschrijving
ZUID57 verhuurt bedrijfsunits aan creatieve en ambachtelijk ondernemers. In deze fantastische werkomgeving komen regelmatig units voor verhuur beschikbaar. De units zijn verschillend van oppervlakte, variërend vanaf 25 m2. Voor een unit van 50m2 betaald u € 695,- per maand inclusief servicekosten en supersnel ZUID57-internet (exclusief btw).

Moderne units in historisch pand
In de voormalige school zijn moderne en volledig afgewerkte bedrijfsunits gerealiseerd met een goed klimaat en veel (dag)licht. Er zijn ook Muziekoefenruimtes (box-in-box) beschikbaar. Op veel plekken is het gebouw in originele staat teruggebracht. Nieuwe toevoegingen hebben een duidelijk herkenbare eigentijdse styling.

Unieke wisselwerking tussen ondernemers
ZUID57 huisvest een bijzonder mix aan culturele, dienstverlenende en ambachtelijke bedrijven in de wijk Escamp (Den Haag). In het gerenoveerde pand bevinden zich ook Café ZUID57, de filmzaal en het theater van Theater Dakota, de oefenruimtes van Muziekschool ZUID57 en de cursusruimtes van Ateliers Antarctica. Kom ook ondernemen in ZUID57 en maak gebruik van elkaars kennis en netwerk.

Gezamenlijke faciliteiten
Onze receptie ontvangt u en uw gasten en kent ruime openingstijden. U kunt uw unit individueel op alarm zetten en u heeft 7 dagen per week x 24 uur toegang. In het café kunt u met uw relaties terecht voor een hapje en een drankje. ZUID57 is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid.

INTERESSE?
Heeft u belangstelling voor deze interessante locatie? Neem voor meer informatie contact op met Ruud van den Berg via 088 124 30 60 of zuid57@vestia.nl .Kijk voor meer informatie op www.zuid57.nl.

Kenmerken

  • Netto huurprijs:€ 113,00 per m2 per jaar ex BTW
  • Type:Kantoorruimte
  • Oppervlakte:50 m²

Contactformulier

Heeft u interesse in deze bedrijfsruimte, wilt u de ruimte bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Uw makelaar

Vestia
Postbus 29013
3001GA Rotterdam
T 088 124 30 00
E Bedrijfshuisvesting@Vestia.nl