Zuidlarenstraat 57 2.03a 2545VP 's-Gravenhage

  • 64 m²
  • Kantoorruimte
  • € 99,93 per m2 per jaar ex BTW

Omschrijving

Bedrijfsunit, geschikt als kantoor, (ontwerp)studio en cursusruimte. Huur inclusief servicekosten en glasvezel-internet bedraagt € 890,00 per maand (excl btw).

ZUID57 verhuurt bedrijfsunits aan creatieve en ambachtelijk ondernemers die bezig zijn met ontwerp, design, kunst en cultuur in de breedste zin. In deze fantastische werkomgeving zijn regelmatig 'turnkey' units voor verhuur beschikbaar. Elke bedrijfsunit is nieuw afgewerkt met lichte muren en donkergrijs marmoleum op de vloer. Alle units zijn voorzien van warmtewerend dubbelglas, zonwering.

ZUID57 huisvest een bijzonder mix aan culturele, dienstverlenende en ambachtelijke bedrijven in de wijk Escamp (Den Haag). In het gerenoveerde pand bevinden zich ook Café ZUID57, de filmzaal en het theater van Theater Dakota, de oefenruimtes van Muziekschool ZUID57 en de cursusruimtes van de ArtLabs. Kom ook ondernemen in ZUID57 en maak gebruik van elkaars kennis en netwerk.

Gezamenlijke faciliteiten
Onze receptie ontvangt u en uw gasten en kent ruime openingstijden. U kunt uw unit individueel op alarm zetten en u heeft 7 dagen per week x 24 uur toegang. In het café kunt u met uw relaties terecht voor een hapje en een drankje. ZUID57 is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid.

INTERESSE?
Heeft u belangstelling voor deze interessante locatie? Neem voor meer informatie contact op met Ruud van den Berg via 088 124 30 60 of zuid57@vestia.nl. Kijk voor meer informatie op www.zuid57.nl.

Kenmerken

  • Netto huurprijs:€ 99,93 per m2 per jaar ex BTW
  • Servicekosten:€ 354,72 per maand ex BTW
  • Type:Kantoorruimte
  • Oppervlakte:64 m²

Contactformulier

Heeft u interesse in deze bedrijfsruimte, wilt u de ruimte bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
bedrijfshuisvesting@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam