Guldenwaard 145 3078AG Rotterdam

  • 435 m²
  • Kantoorruimte
  • € 85,00 per m2 per jaar ex BTW

Omschrijving

Algemene omschrijving
Kijkt u uit naar een grote kantoorruimte op een goed bereikbare locatie met veel voorzieningen? In het centrum van stadsdeel IJsselmonde kunt u op de vijfde verdieping van deze woon-werktoren een ruime kantoorruimte (435 m2) huren. Er zijn zes werkkamers: vijf grote en een kleinere en een opslagruimte. Daarnaast is er ook een pantry en separate dames- en herentoiletgroepen. De grote ramen aan de lange en twee korte zijden laten veel licht binnen. U heeft op de vijfde verdieping een eigen entree naar het kantoor.

Omgeving/wijkinformatie
U onderneemt hier in de wijk Hordijkerveld in het Rotterdamse stadsdeel IJsselmonde. Deze wijk is in de jaren 60 aangelegd en heeft een open en groen karakter. De afgelopen jaren is er veel vernieuwd in de wijk. Er zijn nieuwe appartementencomplexen gebouwd met onder meer woon-zorgvoorzieningen. Het gebouw staat direct naast Winkelcentrum Keizerswaard, het grootste en drukstbezochte winkelcentrum van het stadsdeel. Aan de achterzijde van het winkelcentrum is er iedere donderdag een markt met ongeveer 30 kramen. Aan de andere kant van het complex staat de bibliotheek van het stadsdeel.

Nabijgelegen ligt De Zorgboulevard Rotterdam: een plek voor alles op het gebied van gezondheid, zorg en lifestyle. Uiteenlopende zorgverleners zijn hier naast elkaar gevestigd. Daarbij zijn er diverse horecagelegenheden, het Innovation Lab van de Hogeschool Rotterdam en verschillende zorggerelateerde winkels zoals een opticien, audicien en een kapper. Meer informatie: www.opdezorgboulevard.nl.

Bereikbaarheid
De Guldenwaard wordt omringd door doorgaande stadswegen. De op- en afritten van de A15 en A16 liggen op slechts een paar autominuten afstand. Er is betaald parkeren in dit gebied. Met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. Tramlijnen 2 en 23 stoppen bijna voor de deur. Bij het winkelcentrum hebben buslijnen 144, 145 en 183 een halte. De buslijnen 48, 70, 76, 90 en 91 stoppen ook vlakbij.

Parkeren:
Er is in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid (betaald).

Huurprijs:
€ 3.100 per maand exclusief btw en servicekosten. Deelverhuur vanaf 45 m2 is mogelijk.

Servicekosten:
€ 425,00 per maand, exclusief btw ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten:
- Onderhoud lift;
- Schoonmaak algemene ruimten;
- Water en warmte levering;
- Rioolontstoppingsdienst;
- Onderhoud brandblusmiddelen.

Kenmerken en voorzieningen
De ruimte is o.a. voorzien van:
- Vloerbedekking;
- Systeemplafond met inbouwverlichtingsarmaturen;
- Toiletgroepen;
- Pantry;
- Lift.

Branchering
Kantoorruimte.

Beschikbaarheid:
Per direct beschikbaar.

Bankgarantie/ waarborgsom:
Ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samen gesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Kenmerken

  • Netto huurprijs:€ 85,00 per m2 per jaar ex BTW
  • Servicekosten:€ 5.100,00 ex BTW
  • Type:Kantoorruimte
  • Oppervlakte:435 m²

Contactformulier

Heeft u interesse in deze bedrijfsruimte, wilt u de ruimte bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Uw makelaar

Vestia
Postbus 29013
3001GA Rotterdam
T 088 124 30 00
E Bedrijfshuisvesting@Vestia.nl