Van Schuijlenburchstraat 50 2614CB Delft

  • 90 m²
  • Winkelruimte
  • € 133,00 per m2 per jaar ex BTW
2 personen zijn deze bedrijfsruimte aan het bekijken

Omschrijving

Algemene omschrijving
Zoekt u een bedrijfsruimte met grote etalage en een ruime opslag in het wijkwinkelcentrum?
Dan kan deze winkelruimte van u zijn.
Het pand is gelegen midden in een woonwijk op de begane grond van een flatgebouw.
Bovendien heeft u een achteruitgang die uitkomt op een laad-en loszone. De voorgevel is voorzien van lichtbakken waarop u uw eigen reclame kunt aanbrengen.

Omgeving/wijkinformatie
Voordijkshoorn (Beter bekend als Kuyperwijk) is een woonwijk in het westen van Delft, grenzend aan Hof van Delft. Deze groene wijk heeft veel brede singels. Voordijkshoorn is volop in ontwikkeling. Er wordt gebouwd aan een prettige, groene en veelzijdige wijk. Er wonen circa 9.000 mensen.

Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Bereikbaarheid
Vlakbij het winkelcentrum is de bushalte Pernijslaan (Bus 51) en Bushalte van Adrichemstraat (Bus 61). Per auto is het ook goed bereikbaar: de naastgelegen Pr. Beatrixlaan is een belangrijke doorgangsweg. Via deze weg bent u ondermeer binnen een paar minuten in Rijswijk en bij de oprit van de A4. Parkeren in en rond het winkelcentrum is gratis.

Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. In overleg kunnen wij met u een andere oplevering overeenkomen. De genoemde servicekosten per jaar zijn voor de lichtreclame en rioolontstopping. Om de uniformiteit aan het plein te behouden worden de diensten voor de lichtreclame geleverd door een vaste leverancier.

Branchering
Het winkelaanbod is heel divers. Uw buren zijn onder meer een supermarkt (Plus), pizzeria, fietsenmaker, bakker, visboer, kapsalon en diverse horecagelegenheden.

Wilt u een mooie ruime winkel voorzien van veel inkomend licht, waar men gratis kan parkeren? Neem dan nu contact met ons op.

Kenmerken

  • Netto huurprijs:€ 133,00 per m2 per jaar ex BTW
  • Servicekosten:€ 8,58 ex BTW
  • Type:Winkelruimte
  • Oppervlakte:90 m²

Contactformulier

Heeft u interesse in deze bedrijfsruimte, wilt u de ruimte bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Uw makelaar

Vestia
Postbus 29013
3001GA Rotterdam
T 088 124 30 00
E Bedrijfshuisvesting@Vestia.nl