Kruisstraat 35 -37 2611ML Delft

  • 105 m²
  • Winkelruimte
  • € 185,00 per m2 per jaar ex BTW

Omschrijving

Algemene omschrijving
Winkelruimte in winkelgebied in Delft-centrum.

Omgeving/wijkinformatie
Delft is een stad van toerisme en techniek. De stad ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, vooral als kennisstad. Het is ook een studentenstad: er wonen opvallend veel mannen en vrouwen tussen de 20 en 30 jaar oud.

Bovendien is het centrum van Delft een grote toeristentrekker, onder meer door haar kerken en monumenten, hofjes, grachten en de vele culturele evenementen. Ook zijn er diverse markten. Donderdag is er op de Markt bij het oude stadhuis een warenmarkt en op de Brabantse Turfmarkt een bloemenmarkt. Op zaterdag is er markt op de Brabantse Turfmarkt en de Burgwal.

Bereikbaarheid
Ondanks dat de historische binnenstad grotendeels autoluw of autovrij is, is de bereikbaarheid per auto goed. Parkeren kan in een van de parkeergarages of op de parkeerterreinen in of rond de binnenstad (P-route). De historische binnenstad, de belangrijkste bezienswaardigheden en het winkelgebied liggen vanuit de verschillende parkeerlocaties op slechts een paar minuten loopafstand. Aan de rand van het centrum staat het NS-station. Ook tram 1 en bus 81 en 130 hebben hier een halte.

Kenmerken en voorzieningen
In de servicekosten zitten de volgende leveringen en diensten: rioolontstopping, stookkosten en een glasverzekering.

Branchering
Dit is een bedrijfspand midden in een winkelgebied. In de omgeving zijn onder meer een Hema, schoenenwinkels, modewinkels, een makelaarskantoor, een kapper en diverse horecagelegenheden. In dit pand is horeca niet toegestaan.

Kenmerken

  • Netto huurprijs:€ 185,00 per m2 per jaar ex BTW
  • Servicekosten:€ 62,85 per maand ex BTW
  • Type:Winkelruimte
  • Oppervlakte:105 m²

Contactformulier

Heeft u interesse in deze bedrijfsruimte, wilt u de ruimte bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
bedrijfshuisvesting@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam