Susannadijk 25 3079VN Rotterdam

 • 3 kamers
 • 71 m²
 • Appartement
 • € 875,00
1.234x bekeken
1 persoon is deze woning aan het bekijken

Omschrijving

Goed onderhouden, ruim 3-kamer appartement met Loggia. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van een prachtig appartementencomplex. Uitstekende ligging vlakbij winkels en openbaar vervoer.

Gezamenlijke entree:
De representatieve entree is voorzien van intercom, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis, lift, parkeergarage en bergingen.

Appartement:
Royale entree met verzorgd toilet, meterkast en kast met CV-opstelling. Via de hal kom je in de verrassend ruime woonkamer met keuken ca. 35m2, de ruime hoofdslaapkamer ca. 14m2 en tweede slaapkamer ca. 10,5m2. De ruime badkamer is voorzien van een douchehoek en wastafel. In de binnen berging zit de wasmachine-aansluiting. De eigen parkeerplaats bevindt zich op een afgesloten terrein aan de zijkant van het appartementencomplex.

- Centrale Verwarming
- Woonoppervlakte ca. 70m2
- Bijbehorende parkeerplek

Om in aanmerking te komen voor deze woning, vragen wij een minimaal (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van € 40.000,- of voldoende (aantoonbaar) eigen vermogen. Daarnaast bent u 40 jaar of ouder en met maximaal twee volwassenen.

Omdat dit van oorsprong een 55+ complex is wonen er over het algemeen oudere mensen en stellen wij het op zeer prijs dat de nieuwe huurders hier rekening mee houden.

Het is een woning in de vrije sector. Bij deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

De voordelen van huren bij Vestia:

- Wij rekenen geen borg
- Lage administratiekosten van € 100,-
- Korte opzegtermijn van 1 maand

Wij kunnen deze woning aanbieden via meerdere kanalen. Nadat u uw interesse heeft getoond, kunt u een bevestigingsmail ontvangen. Deze mail zegt niets over de volgorde van toewijzing van de woning

Kenmerken

 • Netto huurprijs:€ 875,00
 • Servicekosten:€ 57,52
 • Bruto huur:€ 932,52 per maand
 • Type woning:Appartement
 • Woonoppervlakte:71 m²
 • Aantal kamers:3
 • Slaapkamers:2

Contactformulier

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wij attenderen u erop dat voor huren in de vrije sector het vereiste inkomen vanaf € 35.000,- bruto per jaar is. De exacte inkomenseis wordt in de woningadvertentie aangegeven.

Zoekprofiel

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod en laatste nieuws? Maak uw eigen zoekprofiel aan en geef uw woonwensen op. Zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, ontvangt u deze automatisch per email. U kunt het zoekprofiel altijd instellen en wijzigen.

Zoekprofiel inschrijven

Neem contact op

Vestia
(088) 124 30 00
vrije.sector@vestia.nl
Postbus 29013
3001 GA Rotterdam