Bouwlustlaan 97 2544JP 's-Gravenhage

  • 125 m²
  • Winkelruimte
  • € 110,00 per m2 per jaar ex BTW

Omschrijving

Algemene omschrijving
Bent u op zoek naar een bedrijfspand voor een gunstige prijs per vierkante meter? Nabij diverse uitvalswegen staat deze bedrijfsruimte met ongeveer 83 m2 op de begane grond/1e verdieping en 42 m2 kelderruimte. Dit hoekpand heeft aan de voor- een grote raampartij. Voor de deur is er een nog gratis parkeren.

Omgeving/wijkinformatie
Bouwlust is een groene, ruim opgezette wijk in Den Haag Zuidwest met ruim 15.000 inwoners. Een deel van Bouwlust is de afgelopen jaren flink opgeknapt. Verouderde woningen zijn gesloopt en diverse nieuwbouwcomplexen gebouwd. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in het opknappen van woningen en de woonomgeving. Bouwlust beschikt over vele voorzieningen, zoals scholen, sport- en speelterreinen, een hotel, wijkcentrum en winkels. Het goedbezochte buurtwinkelcentrum De Stede ligt op 500 meter afstand.

Bereikbaarheid
Op deze plek bent u goed bereikbaar; diverse doorgaande stadswegen – zoals de Meppelweg en de Melis Stokelaan – omringen deze locatie. Parkeren in de wijk is gratis. Direct om de hoek loopt de Lozerlaan die u verbindt met de A4 en met het Westland. Bus 25 en RandstadRail 4 hebben een halte op respectievelijk 200 en 400 meter afstand.

Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. De 52 euro servicekosten per jaar zijn voor rioolontstopping en algemeen stroomverbruik.

Wat maakt dit object interessant voor potentiele huurders?
Bedrijfspand aan een drukke doorgaande straat voor een gunstige prijs per vierkante meter.

Kenmerken

  • Netto huurprijs:€ 110,00 per m2 per jaar ex BTW
  • Servicekosten:€ 52,00 ex BTW
  • Type:Winkelruimte
  • Oppervlakte:125 m²

Contactformulier

Heeft u interesse in deze bedrijfsruimte, wilt u de ruimte bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Uw makelaar

Vestia
Postbus 29013
3001GA Rotterdam
T 088 124 30 00
E Bedrijfshuisvesting@Vestia.nl