Putsebocht 75 3073HD Rotterdam

  • 580 m²
  • Winkelruimte
  • € 95,00 per m2 per jaar ex BTW

Omschrijving

 

 

Algemene omschrijving:
Wilt u met uw onderneming tussen de mensen zitten? In een woonwijk, tegenover een basischool aan een doorgaande weg op een zichtlocatie? Dan is deze ruimte beschikbaar. U zit hier op een hoek van een winkelplint met de entree op de hoek van de straat. Pantry en toiletruimte zijn aanwezig. Door de raampartijen aan weerszijden is er veel natuurlijke lichtval.

Omgeving/Wijkinformatie:
Bloemhof is een vooroorlogse wijk in de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord. De wijk ligt tussen de Putselaan en de Hillevliet in het noorden, de Groene Hilledijk in het oosten, de Strevelsweg in het zuiden en de Dordtselaan in het westen. Bloemhof is een multiculturele wijk met veel portiekwoningen en laagbouw. Het winkelaanbod in de wijk is heel divers.

De nabijgelegen Afrikaanderwijk trekt veel winkelende mensen. Elke woensdag en zaterdag is er op het Afrikaanderplein een grote markt waar meer dan 300 kooplieden de meest kleurrijke producten aanbieden.

Bereikbaarheid:
Via de ring Rotterdam (A15 en A16) is deze locatie goed bereikbaar. Er is betaald parkeren in de directe omgeving. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is prima: Aan het eind van de straat stoppen tram 2 en tram 25. Iets verderop aan de Putselaan stopt bus 77. Ook metrostation Maashaven ligt op loopafstand.

Kenmerken en voorzieningen:
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. In overleg kunnen wij met u een ander opleveringsniveau overeenkomen.

Branchering:
In de buurt zijn veel verschillende ondernemingen gevestigd, waaronder een meubelzaak en een elektronicazaak.

Wilt u een kantoor met 2 verdiepingen en een berging? Met veel daglicht door de vele ramen en direct in het zicht aan de doorgaande weg? Dan is dit de ideale plek voor u.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Kenmerken

  • Netto huurprijs:€ 95,00 per m2 per jaar ex BTW
  • Servicekosten:€ 0,86 per maand ex BTW
  • Type:Winkelruimte
  • Oppervlakte:580 m²

Contactformulier

Heeft u interesse in deze bedrijfsruimte, wilt u de ruimte bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Uw makelaar

Vestia
Postbus 29013
3001GA Rotterdam
T 088 124 30 00
E Bedrijfshuisvesting@Vestia.nl